AsfaltkapellVi leverer både manuelle, luftstyrte og hydrauliske asfaltkapell. Vår nyeste modell er et helløftende asfaltkapell som enten er luftstyrt eller hydraulisk og åpnes over til en siden. Det egner seg derfor utmerket dersom man laster fra siden. Du kan se video av det helløftende kapellet her: https://youtu.be/E3_t4xX0rIs

Vi bistår selvfølgelig med måltaking og montering.

Asfaltkapellene kan kombineres med isolerte- og varmebestandige presenninger, som hindrer varmetap ved transport over lengre strekninger. Våre termoduker for asfalt tåler direkte kontakt med asfalt, og har en lav egenvekt. Vi kan også tilby utvendig isolasjonsduk til hengere som er uisolert. Denne spesialtilpasses og kan enkelt ettermonteres. Alle våre asfaltkapellsystemer leveres med ADR godkjent (brannhemmende) PVC-duk.

Asfaltkapellet kan også brukes til gruskjøring og til transport av annet materiell som krever tildekking. Dette gir flere bruksområder for samme kapell.

AsfaltkapellVåre løsninger tilpasses enkelt til alle typer påbygg, og er meget fleksible og brukervennlige. Vi leverer både med og uten konstruksjon/stativ. Til våre systemer benytter vi utelukkende høykvalitets duk, samt det beste innen stål og aluminium.

Asfaltkapellene kan kombineres med isolerte- og varmebestandige presenninger, som hindrer varmetap ved transport over lengre strekninger. Våre thermoduker for asfalt tåler direkte kontakt med asfalt, og har en lav egenvekt. Vi kan også tilby utvendig isolasjonsduk til hengere som er uisolert. Denne spesialtilpasses og kan enkelt ettermonteres. Alle våre asfaltkapellsystemer leveres med ADR godkjent (brannhemmende) PVC-duk.

Vi har flere typer løsninger - fra vår standard midtdelte modell, til en spesialmodell med helløftende tak.

Asfaltkapellet kan også brukes til gruskjøring og til transport av annet materiell som krever tildekking. Dette gir flere bruksområder for samme kapell.

Kontakt oss i dag!