Isolerte asfaltdukerVi leverer isolerte duker til asfaltkapell, dukene minsker varmetap under transport. De kan enkelt ettermonteres på eksisterende asfaltkapell.

Dukene leveres som standard med 180 grm2 Polywool isolasjon som har en UV-verdi på 1,44. De kan på forespørsel også produseres i 360 grm2 isolasjon med en UV-verdi på 0,86.

Vi kan selvfølgelig bistå med måltaking og montering.

Ta kontakt for pristilbud.

AsfaltkapellVåre løsninger tilpasses enkelt til alle typer påbygg, og er meget fleksible og brukervennlige. Vi leverer både med og uten konstruksjon/stativ. Til våre systemer benytter vi utelukkende høykvalitets duk, samt det beste innen stål og aluminium.

Asfaltkapellene kan kombineres med isolerte- og varmebestandige presenninger, som hindrer varmetap ved transport over lengre strekninger. Våre thermoduker for asfalt tåler direkte kontakt med asfalt, og har en lav egenvekt. Vi kan også tilby utvendig isolasjonsduk til hengere som er uisolert. Denne spesialtilpasses og kan enkelt ettermonteres. Alle våre asfaltkapellsystemer leveres med ADR godkjent (brannhemmende) PVC-duk.

Vi har flere typer løsninger - fra vår standard midtdelte modell, til en spesialmodell med helløftende tak.

Asfaltkapellet kan også brukes til gruskjøring og til transport av annet materiell som krever tildekking. Dette gir flere bruksområder for samme kapell.

Kontakt oss i dag!